mondmasker banner

Onze herbruikbare katoenen mondmaskers, bestaan uit twee lagen waartussen een filter kan geplaatst worden en zijn wasbaar op 95°. 

 

 

RUTH KAKELE M4VNaam : KURU
Leeftijd : 51 ans
Nationaliteit : Ugandees
Woonplaats : Quartier Kirombe
Historie : Kuru is 51 jaar en al zeven jaar weduwe. haar echtgenoot is gestorven juist na de geboorte van haar laatste kind. Als alleenstaande mama zorgt ze nu voor haar vier kinderen waarvan er maar twee naar school kunnen. Ze leeft van dag tot dag en vroeger deed ze nog wat kleine werkjes en poetswerk voor kleine particulieren. In november 2016 is Kuku ziek geworden door een zenuwontsteking in de heup waardoor ze twee maanden het bed heeft moeten houden omdat ze door de pijn niet kon lopen. Nu nog is het lopen moeilijk en behelpt ze zich met krukken. Het is moeilijk om te overleven omdat alle spaarcenten zijn opgegaan aan medische zorg.

 

 

 

 

 

 

Marijke M4VK01

Naam : KYAMANYWA MARRY
Leeftijd : 30 ans
Nationaliteit : Ugandees
Woonplaats : Quartier Kirombe
Historie : Toen Marry zwanger was stierf haar oudere echtgenoot. Sindsdien zorgde ze alleen voor haar zoontje. Daar ze het schoolgeld niet meer kon betalen, werd haar 11 jarige zoon van school gestuurd. Zijn moeder heeft geen beroep of winstgevend werk, ze vecht om te overleven door fruit te verkopen. Ze verblijven in een township waar ze een gratis kamertje hebben. Met jullie steun kunnen deze kinderen wel van onderwijs genieten.

De wekelijkse FOV Leden bijeenkomst